FOTBAL:Luceafărul a pierdut pe teren propriu, 1-2, cu Râmnicu Vâlcea

Data publicării:
sport luceafarul 060613
Formaţia din groapa Sânmartinului a deschis scorul ultimei etape în minutul 36 după o execuţie frumoasă a lui Sebi Ianc. Acesta a trimis la vinclu lovitura liberă de la 22 de metri. Vâlcea a dat replica abia după pauză.
 
În minutul 66 Pârvu a centrat perfect de pe partea dreaptă în careul mare de unde Marius Vlad a trimis cu latul la colţul lung, bară gol. Oltenii au punctat decisiv în minutul 71 din lovitură de la 11 metri. Muntean l-a faultat în careu pe Vătăjelu şi Adrian Stoica a executat precis, pentru o victorie doar de palmares. 
 
„Mi-a fost greu, sincer, să încerc să motivez jucătorii pentru ultima etapă, pentru că am simţit deja că gândul îi la vacanţă. Returul a fost destul de greu, solicitant din punct de vedere fizic şi psihic. Când ne-am văzut cu sacii în căruţă, cu obiectivul realizat, normal, gândul lor a stat în altă parte", a recunoscut antrenorul Luceafărului Felix, Florin Farcaş. 
 
„Sunt mândru de ce am realizat în acest retur de campionat cu aceşti băieţi minunaţi", s-a bucurat tehnicianul oaspeţilor, Alexandru Pelici. 
 
În urma acestei înfrângeri, Luceafărul Felix a încheiat campionatul pe locul zece, cu o echipă formată în proporţie de 90 la sută din bihoreni. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri