1500 de participanţi la Festivalul Primăverii, un eveniment organizat între mii de lalele

Data actualizării: Data publicării:
citit in iarba

Muzică live, vreme însorită și bună dispoziție, între mii de lalele. Asta a însemnat prima ediţie a Festivalului Primăverii, desfăşurat la Santăul Mic, în apropiere de Oradea. Peste 1500 de participanţi au fost prezenţi în cele două zile ale evenimentului.

Departe de zarva din oraș, cei care au venit la “Festivalul Primăverii” s-au relaxat într-un decor cu mii de lalele colorate înflorite, unde au fost așteptați cu muzică live și gustări.

“Se simte toată lumea bine, ne bucurăm că avem parte de mici gustări, copiii sunt fericiți. Ne place foarte, foarte mult, chiar ne-am bucurat să ajungem pe aici.”

“Când vremea asta e atât de faină, îți vine doar să ieși din casă și când ai unde să ieși, într-un câmp cu lalele și muzică live și freshuri și tot ce vrei, cred că nu poți să-ți dorești mai mult.”

lalele
lalele

Organizatorii au pregătit activități pentru toate vârstele. Doritorii au putut citi o carte printre lalele, să asculte o orchestră ori să îşi facă fotografii.

“M-am pus pur și simplu să citesc o carte și să ascult orchestra.”

“Am venit aici pentru un concert și ne-am dus pe toboganul gonflabil, ne-am dus să facem poze.”

“Caricatură monocromă, alb-negru, făcută din marker, care surprinde foarte rapid trăsăturile de bază, le ironizez puțin, dar într-un mod drăguț în care să obțin caracterul și partea, să zic, amuzantă a fizionomiei”, explică Iancu Avram, caricaturist.

În cele două zile ale evenimentului au venit peste 1500 de invitați.

“Nu ne așteptam să vină atât de mulți orădeni și atât de mulți oameni și suntem foarte, foarte fericiți că suntem vizitați într-un număr așa mare. Se pare că lumea caută frumosul și dorește să-l vadă în număr cât mai mare”, a remarcat Csaba Szoboszlai, organizatorul festivalului.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri