Accident grav pe DN 79 Oradea-Arad. 10 persoane au fost rănite

Data actualizării: Data publicării:
accident DN79 Bihor (2)
Foto: ISU Crişana

Zece persoane au fost rănite în această dimineață într-un accident produs pe DN 79 Oradea - Arad. Un autobuz cu navetiști, o dubiță și un autoturism s-au ciocnit la ieșirea din localitatea Nojorid, spre Leș. Traficul a fost paralizat pe ambele sensuri timp de aproape 3 ore.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6, la ieșirea din Nojorid. Șoferul unei dubițe a izbit din spate un autoturism pe care l-a proiectat într-un autobuz care transporta navetiști.

"În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a ajuns la concluzia că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței în mers de către conducătorul unei autoutilitare care în timp ce se deplasa dinspre Cefa spre Oradea a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism", a declarat subcomisarul Adrian Cioară, de la Poliția Rutieră Bihor.

Trei echipaje de pompieri, unul de la SMURD și două ambulanțe au intervenit de urgență. Din cele 25 de persoane aflate în cele trei vehicule, 10 au fost rănite și au fost duse de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Oradea.

Foto: ISU Crişana
Foto: ISU Crişana

"Starea lor este bună sunt doar contuzii minore. Din fericire, nimeni nu va rămâne internat, încă sunt în curs de investigare; la prima vedere par doar contuzii minore", a precizat Dacian Juca, medic UPU-SMURD Bihor.

Aproape trei ore a fost blocată șoseaua, până mașinile lovite au fost luate de pe drum, iar pompierii au curățat zona.

"- Mergem la lucru, am întârziat, suntem mai mulți cu mașinile. - De cât timp stați? - Cam de o oră", spune un şofer

Coloana de mașini s-a întins pe ambele sensuri pe o distanță de aproximativ 3 kilometri.

Reporter: Claudiu Mihuț / Operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri