FOTO. Trei ore de luptă cu focul și pagube însemnate în urma unui incendiu, la Carei

Data publicării:
incendiu Carei3
foto: ISU Satu Mare

11 pompieri au luptat în această dimineață timp de trei ore ca să stingă un incendiu care a cuprins o casă din orașul Carei, județul Satu Mare. Salvatorii au fost nevoiți să decoperteze acoperișul din tablă al construcției ca să ajungă la focare.

foto: ISU Satu Mare
foto: ISU Satu Mare

foto: ISU Satu Mare

Pompierii din Carei au fost alertați în jurul orei 7 cu privire la izbucnirea unui incendiu la acoperișul unei case din Grădina Viilor. Două autospeciale s-au îndreptat de urgență spre locul indicat și au reușit cu rapiditate localizarea focului pentru e proteja casele învecinate.

“Intervenția pentru stingerea tuturor focarelor a durat însă, aproape trei ore, deoarece aceștia au fost nevoiți să decoperteze acoperișul din tablă pentru a ajunge în pod unde ardeau materialele combustibile din structura acoperișului, respectiv a tavanului mansardei: lemn, izolație, lambriuri din lemn și trestie”, a precizat maiorul Adriana Pop, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare.

Nimeni nu a fost rănit, dar pagubele sunt însemnate. Focul a distrus o parte din acoperiș, tavanul mansardei și mobilierul din încăperile de la mansardă.

Pompierii au stabilit că flăcările au pornit, cel mai probabil, de la un coș de fum care deservea centrala termică și care nu a fost protejat corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri