FOTO. Trei răniți după ciocnirea a două mașini în Satu Mare

Data publicării:
accident SM4
foto: ISU Satu Mare

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut, luni dimineață, în județul Satu Mare. Două mașini s-au ciocnit violent și au ajuns în șanțul de la marginea drumului, după ce unul dintre șoferi a pătruns pe sensul opus. Dintre răniți, două persoane au avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a ieși din mașini.

foto: ISU Satu Mare
foto: ISU Satu Mare

foto: ISU Satu Mare

Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 8:40. Pompierii din Satu Mare au fost chemați să intervină la un accident petrecut între localitățile Medieș Vii și Medieș Râturi. Potrivit primelor informații, două persoane au rămas încarcerate în două autoturisme care s-au ciocnit.

”La fața locului s-au deplasat de urgență 13 subofițeri cu două autospeciale de stingere a incendiilor și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD-TIM și două ambulanțe aparținând SAJ Satu Mare. Pompierii au acționat cu accesoriile specifice, reușind extragerea rapidă a celor două persoane rămase încarcerate”, au transmis reprezentanții ISU Satu Mare.

Alături de o altă persoană implicată în accident, răniții au fost preluați și transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor din Satu Mare.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri