FOTO/VIDEO. Medicul Constantin Romanul, arest la domiciliu. Doctorul a recunoscut primirea banilor

Data publicării:
romanul in scaun1

După ce în timpul nopţii i s-a făcut rău în arest şi a fost transportat la spital, Constantin Romanul a fost adus la Tribunalul Bihor în jurul orei 14:00, de către o autospecială SMURD. A fost dus într-un scaun cu rotile până în sala de judecată.

UPDATE: ora 18:35 Curtea de Apel din Oradea a respins acţiunea procurorilor Parchetului Judeţean Bihor şi a menţinut măsura arestului la domiciliu, dată de Tribunalul Bihor.

Decizia a fost luată în jurul orei 14:45 şi a fost justificată prin starea de sănătate, vârsta medicului Romanul, faptul că recunoscut primirea banilor şi că nu prezintă pericol social.

Magistraţii au respins solicitarea procurorilor Parchetului Judeţean Bihor de arestare a prodecanului Facultăţii de Medicină din Oradea şi au decis să aplice măsura arestului la domiciliu pentru 29 de zile.

Procurorii au decis să atace decizia judecătorilor la Curtea de Apel.

Universitatea din Oradea, al cărei angajat este doctorul Romanul, ca prodecan al Facultăţii de Medicină, a reacţionat printr-un comunicat: 

"Conducerea Universităţii din Oradea a aflat din mass-media de cele întâmplate cu privire la cadrul didactic Constantin Romanul, profesor în cadrul Facultăţii de Medicină şi Farmacie.
Aceasta nu este de acord cu folosirea unor asemenea practici de către angajaţi şi aşteaptă rezultatele anchetei care se află în desfăşurare, după care se vor lua măsurile ce se impun."

reporter: Gabriel Bonaciu
operator: Robert Rezmuves
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri