Gala „Diamante şi Box", ediţia a doua. Evenimentul pugilistic va avea loc sâmbătă, la Salonta

Data publicării:
sport box

Pe lângă prezentarea a ceea ce a însemnat anul 2015 pentru clubul salontan, gala va cuprinde prezentare de modă, spectacol de lumini, program artistic şi demonstraţii de box amator şi profesionist.

„Este organizat pentru a susţine cariera sportivă a unor copii talentaţi, dar fără posibilităţi financiare, pentru că o mare parte dintre copii cu talent nativ pentru sport provin din familii defavorizate din punct de vedere financiar", susţine Sebastian Silaghi, organizatorul galei.

Cu ocazia evenimentului programat sâmbătă, de la ora 18, clubul Basti Box Salonta a oficializat parteneriatul cu Camera de Comerţ şi Industrie Bihor.

Sper că o să revină, Oradea, a fost totuşi un centru foarte bun pentru promovarea boxului şi am avut foarte mulţi campioni", spune Constantin Badea, directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Bihor.

Preţul unui bilet de intrare la spectacol pugilistic este de 15 lei. Totodată, cei care vor dori să ajute şi mai mult clubului salontan o vor putea face şi prin donaţii de bani.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri