Geci de schi dăruite oamenilor străzii de voluntari din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
geci de schi 3
foto: Caritas Catolica Oradea

Peste 50 de persoane înregistrate la Azilul de Noapte din Oradea au primit salopete, veste şi geci de schi din partea voluntarilor asociaţiei Caritas Catolica. La acestea s-au adăugat articole de igienă de unică folosinţă. Cadourile au venit într-o săptămână în care temperaturile au scăzut în Oradea, pe timp de noapte, sub -10 grade.

foto: Caritas Catolica Oradea
foto: Caritas Catolica Oradea

Articolele de îmbrăcăminte şi cele de igienă personală au fost împărţite miercuri, 28 februarie, de voluntarii asociaţiei Caritas Catolica.

„Purtate în set complet, fiind de foarte bună calitate şi izolante, aceste îmbrăcăminte îi feresc de ger. Pe lângă aceste haine, au fost distribuite şi sute de articole de igienă de unică folosinţă – plicuri şi sticluţe cu săpun lichid, şampon şi gel de duş în dozaj mic, ca cele oferite la hoteluri –, dar şi pieptene, şosete şi dulciuri”, au transmis voluntarii.

Îmbrăcămintea şi articolele de igienă au fost primite cu recunoştinţă de oamenii străzii, care au spus că acestea le sunt de mare folos.

Salopetele, vestele şi gecile au fost donate de Copper Mountain, din statul american Colorado, și au ajuns la Caritas Catolica Oradea prin sprijinul delegației maghiare a Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta din America de Nord.

„Articolele de igienă corporală au fost donate de soţii Jan şi Coby Willemsen, reprezentanții organizației Stichting Steungroep Nederland Roemenie din Olanda”, au precizat reprezentanţii asociaţiei orădene.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Caritas Catolica Oradea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri