Sari la conținut

Gogoşi şi ceai de la episcopul romano-catolic de Oradea pentru cei cazaţi la Azilul de Noapte

Acţiune caritabilă la începutul acestei săptămâni la adăpostul de noapte din Oradea. Alături de episcopul romano-catolic de Oradea, Laszlo Böcskei, Voluntarii asociaţiei Caritas Catolica au distribuit gogoşi şi ceai fierbinte celor cazaţi în azilul de pe strada Gutenberg.

5

Alimentele au fost asigurate de cantina socială Caritas, din donaţiile adunate anul trecut în cadrul evenimentului "Un milion de stele". Episcopul Laszlo Böcskei le-a adresat câteva cuvinte celor prezenţi în care le-a amintit că suntem în Postul Mare şi că este o perioadă potrivită pentru a împărţi din bunurile noastre cu cei care nu au aceleaşi posibilităţi materiale.

"Am venit aici şi noi să vă dăm un mic semn că nu sunteţi uitaţi, iar ajutorul venit de oriunde înseamnă un mic plus de securitate şi echilibru în vieţile dumneavoastră. Cerem ajutorul Domnului să putem împărţi tot ce vine din mâna Lui, să putem da şi să putem primi şi accepta. Vă rog să primiţi cu drag acest mic cadou, gogoşile proaspete pregătite la Cantina Caritas împreună cu ceaiul cald oferite de elevii noştri”, le-a spus episcopul Böcskei oamenilor adunaţi în sala de mese a azilului.

Episcopul şi directorul Caritas Catolica au vizitat şi persoanele cazate în containerele de locuit, amplasate în curtea azilului.

Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă