Gratis la ștrand

Data publicării:
strand-42678

Claudiu Mihuț - reporter Digi24 Oradea

"Zeci de orãdeni s-au trezit în aceastã dimineațã și au venit la ștrandul din Ioșia pentru a se bucura de beneficiile apei termale. Nici nu le-a pãsat de cele -8 grade de afarã când au intrat în bazin și s-au reîntãlnit cu vechile cunoștințe."

Eugen Onciu - administratorul ștrandului Ioșia

"Eu m-am așteptat la mai mulți însã e temperatura foarte scãzutã minus 10 grade, avem între 40-50 de oameni. Aveți și plãtitori? Pânã acum, nu."

Un motiv pentru care la porțile ștrandului nu a bãtut în primele ore niciun client plãtitor ar putea fi majorarea prețului de intrare. Acesta s-a scumpit cu un leu fațã de anul trecut și costã zece lei pentru adulți și cinci lei pentru copii. Și abonamentele au crescut de la 78 la 90 de lei pentru adulți, iar pentru copii costul s-a majorat la 45 de lei, fațã de 36 de ron cât era anul trecut.

Eugen Onciu - administratorul ștrandului Ioșia

"Am fãcut reparațiile curente care se fac iarna, înlocuirea dușurilor, a bateriilor defecte, vopsirea bazinului, igienizat. Cheltuielile sunt mai mari, energia electricã, angajații, personalul salariile și trebuie recuperat."

Cei care beneficieazã de gratuitate se bucurã cã, în sfârșit, au scãpat de cheltuielile avute în sãptãmânile în care ștrandul a fost închis.

Iuliana Hadade - asistentă medicală

"Cei care sunt bolnavi sunt cardiaci sau hipertensivi și îi urmarim în mod deosebit în bazine mai mult de 30 de minute sã nu stea."

Cei care doresc sã facã o baie fierbinte în aer liber la ștrandul dintre blocuri au acces de marți pânã duminicã între orele 8 și 16.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri