Grav accident lângă Salonta, pe DN79. O dubiţă şi un autoturism s-au ciocnit

Data actualizării: Data publicării:
accident Salonta

Traficul a fost blocat în această dimineaţă pe DN79 Oradea - Arad, în apropiere de oraşul bihorean Salonta, în urma unui grav accident de circulaţie. Un autoturism şi o dubiţă s-au ciocnit frontal, iar două persoane au fost transportate de urgenţă la spital.

accident Salonta
accident Salonta

foto: Facebook Avram Florentina Ioana/ INFO TRAFIC jud. BIHOR

UPDATE: ora 12:30 - Potrivit Poliţiei Bihor, un bărbat de 44 de ani, din București, în timp ce conducea o autoutilitară spre Oradea, a intrat în depășire și a pătruns pe contrasens. Acolo s-a ciocnit frontal cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 43 de ani, din Pâncota, judeţul Arad. În urma accidentului, şoferul autoturismului şi o tânără de 21 de ani, pasageră a sa, au fost răniţi şi au fost duşi la spital.


Impactul dintre cele două vehicule a fost atât de violent, încât dubiţa s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului. Toată partea din faţă a autoturismului a fost distrusă.

Poliţiştii se află la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cauza accidentului. Două persoane au fost transportate la spital.

Circulaţia în zonă a fost oprită pentru scurt timp şi a fost reluată pe un singur fir.

Imagini de la locul accidentului au fost postate de mai mulţi utilizatori pe grupul INFO TRAFIC jud. BIHOR.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri