HANDBAL. Antrenorul CSM Oradea acuză arbitrii că au viciat rezultatul partidei cu Reşiţa

Data publicării:
sport handbal viciere 101214

„A fost practic viciere de rezultat, un arbitraj ostil, de partea gazdelor. Mi se pare inuman să faci atâtea greşeli în timpul unui joc", acuză Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Chiar dacă ştie că punctele nu vor mai putea fi recuperate, antrenorul orădean speră ca raportul observatorului, cerut special de CSM Oradea pentru acest meci, să facă lumină despre cum au stat lucrurile pe teren.

„În momentul în care noi am preluat conducerea, în minutul 45, 26-25, în momentul acela s-a dictat două aruncări de la şapte metri aiurea, prea uşor. Din momentul acela nu am mai fost lăsaţi să ne apropiem de poartă."

Tehnicianul este convins că forma bună arătată de formaţia orădeană în ultimii ani este nota de plată pe care s-ar putea să o aibă în actualul sezon.

„Poate că este şi reversul medaliei pentru că am promovat  în prima ligă anul acesta fără înfrângere şi probabil că încurcăm prea mult. Noi în fiecare an suntem pe locul unu sau doi şi probabil că cei din Reşiţa trebuie să promoveze anul viitor", spune Tudor.

În urma înfrângerii suferite pe terenul celor de la HC Adrian Petrea Reşiţa, Oradea a rămas la şase puncte în spatele bănăţenilor, care conduc ierahia cu maximum de puncte.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri