HANDBAL. CSM Oradea a obținut o victorie chinuită cu "satelitul" Minaurului

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal masculin 101118
foto: Niki Mihalcea / Divizia locală

Handbaliștii orădeni au întrerupt seria eșecurilor suferite în ultimele două runde cu o victorie muncită, dar greu obținută în fața juniorilor de la Minaur 2 Baia Mare, scor 26-24. Deși pornea ca favorită, CSM Oradea s-a întrebuințat serios pentru cele trei puncte puse în joc în această după-amiază, în Arena “Antonio Alexe”.

Cu o echipă a cărei medie de vârstă abia a atins la 18 ani, "satelitul" Minaurului a stat aproape de Oradea preț de 58 de minute. La egalitate cu gazdele după prima repriză, 12-12, moroșenii nu au cedat nici atunci când CSM s-a distanțat la patru goluri, 24-20, deși mai erau de jucat nouă minute.

Cu Munea și Liberț, care au părăsit terenul accidentați, CSM a mai înscris doar două ori până la final, dar suficient pentru a termina învingător. Rolul de golgheter al echipei și l-a asumat Bogdan Cîrchea, cu șase goluri.

În urma acestui succes CSM Oradea a contabilizat 15 puncte în șapte etape și continuă să conducă seria D a Diviziei A. Etapa viitoare formația antrenată de George Tăutu va evolua în deplasare, la HC Sighișoara.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri