Sari la conținut
News Alert

HANDBAL. CSM Oradea a promovat cu cinci etape înainte de final

Derbyul primelor două clasate în seria de vest a Diviziei A a fost unul doar pe hârtie pentru că pe teren formaţia orădeană a fost vioara întâi.

„După acest derby suntem 100% promovaţi. Mi-am dorit să rulez întreg lotul de jucători. A fost un meci din minutul 1 până în minutul 609 dominat de noi în totalitate", explică Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

După un campionat perfect, handbaliştii orădeni nu se pot încă bucura de promovare. În momentul de faţă ea există doar pe hârtie. Conducerea clubului caută soluţii pentru a asigura bugetul necesar evoluţiei în Liga Naţională.

„La sfârşitul lunii va avea loc o şedinţă pe baza acestui subiect. Sperăm ca autorităţile locale să găsească o modalitate să susţină mai departe echipa şi să închege o echipă de Liga Naţională", îşi doreşte antrenorul Tudor.

Până atunci însă, CSM îşi va testa forţele cu echipele din prima ligă într-un turneu amical care va fi găzduit de Sighişoara între 3 şi 5 aprilie. La întrecere şi-au anunţat prezenţa Steaua şi CSU Suceava.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Ciprian Platona