HANDBAL. CSM Oradea caută sponsori pentru Liga Naţională

Data actualizării: Data publicării:
sport csm handbal

Evoluţia perfectă în campionat a handbaliştilor orădeni, cu 13 victorii din tot atâtea posibile în Divizia A, îi indică drept principali favoriţi la promovarea în Liga Naţională. Preşedintele CSM Oradea, Şerban Sere, a declarat că a început căutările pentru găsirea unor sponsori care să permită prezenţa formaţiei orădene în Liga Zimbrilor.

„Discuţiile mele sunt foarte lungi în a găsi o soluţie pentru a putea să evoluăm pe prima scenă. Este foarte dificil, ne trebuie un buget cel puşin triplu decât cel pe care-l alocăm în acestă fază a seriei", a declarat Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea, în cadrul emisiunii Divizia locală de la Digi24 Oradea.

Cu două promovări refuzate în ultimii ani, președintele orădenilor speră ca soarta echipei să nu fie aceeaşi la finele actualului sezon.

„Nu sunt sigur că vom reuşi, dar cel puţin avem datoria să încercăm, pentru că la ora actuală bugetul clubului şi posibilităţile noastre, clar, nu sunt pentru aşa ceva. Clar, încercăm să găsim parteneri, invit pe toată lumea de bine a handbalului orădean. Acum este momentul."

Ultima prezenţă a formaţiei orădene în Liga Naţională a fost în sezonul 2010-2011.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri