HANDBAL. CSM Oradea, locul patru la „Cupa Minaur"

Data publicării:
sport cupa minaur

Cele mai bune echipe din seria a doua a Diviziei A de handbal masculin, CSM Oradea şi Minaur Baia Mare, s-au duelat la finele săptămânii trecute cu prim-divizionarele CSM Satu Mare şi Potaissa Turda pentru laurii primei ediţii a Cupei Minaur.

Clujenii de la Potaissa şi-au adjudecat trofeul cu victorii pe linie, urmaţi de Minaur Baia Mare, cu două victorii, şi CSM Satu Mare, cu o victorie. Lipsită de aportul a trei titulari, Oradea a încheiat turneul pe ultimul loc.

"M-a interesat mai puţin rezultatele din acest turneu pentru că ştiam că întâlnim echipe de prima ligă, de alt calibru, şi pentru asta am încercat să rulez întreg lotul de jucători, chiar dacă au fost puţini", a explicat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Oradea a pierdut cu 20-36 meciul cu Potaissa Turda, cu 36-22 pe cel cu Satu Mare şi cu 22-34 partida cu Minaur.

„M-a interesat în primul rând calitatea jocului, m-a interesat în primul rând unitatea de grup din acest joc şi relaţiile de joc pe care trebuie să le punem la punct până la începerea campionatului", a detaliat Sebastian Tudor.

La Cupa Minaur, orădenii l-au testat pe tânărul jucător Cristopher Iozu, provenit de la CSM Bucureşti. Pentru Oradea seria jocurilor de pregătire va continua cu un nou turneu, programat în februarie la Sighişoara.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri