HANDBAL. CSM Oradea, maximum de puncte după primele două etape

Data actualizării: Data publicării:
SPORT_BRASOV_HANDBAL_260916_2

Obişnuiţi cu podiumul Diviziei A, handbaliştii de la CSM Oradea şi-au trecut în cont, sâmbătă, a doua victorie consescutivă din acest sezon. Elevii lui Sebastian Tudor au trecut la cinci goluri diferenţă - 31-26 - de Centrul Naţional Olimpic de Tineret Braşov.

Principalii marcatori ai gazdelor au fost Cosmin Liberţ şi Angelo Svoboda, cu câte şase reuşite.

„A fost un meci mult mai greu faţă de ce ne aşteptam să joace Braşovul. Nu am putut să pregătim jocul în formulă completă şi aţi văzut, băieţii de la Braşov, sunt o echipă tânără, arţăgoasă şi s-au agăţat de fiecare minge", a observat Cosmin Liberţ.

În urma acestei victorii, CSM Oradea are maximum de puncte în campionat, alături de Minaur Baia Mare şi Universitatea Craiova.

„Mai avem încă un meci destul de greu, la Baia Mare, săptămâna viitoare, cu Academia, după care vine Clujul la noi acasă. Vrem din toate privinţele să legăm aceste victorii până la meciul cu Minaur Baia Mare, echipă care este pretendentă la promovare", a declarat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Etapa a treia a campionatului va găsi formaţia orădeană în deplasare, la Baia Mare, unde CSM va întâlni, vineri, de la ora 15, Academia Minaur.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri