HANDBAL. CSM Oradea, pe primul loc al Diviziei A, cu patru etape înainte de final

Data actualizării: Data publicării:
CSM-HC_SIBIU_4

Handbaliştii de la CSM Oradea par de neoprit în acest sezon. Sâmbătă, formaţia antrenată de Sebastian Tudor a reuşit pe propriul teren a 16-a victorie din tot atâtea posibile.

Orădenii au trecut cu 33-30 de cei de la HC Sibiu.

"A fost o victorie muncită; pe această cale vreau să-i felicit pe băieţi. Nu s-a pus problema să ne conducă, pe toată durata celor 60 de minute. Din minutul 1 în minutul 60 am condus", s-a bucurat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Cele trei puncte acumulate în etapa cu numărul 18 îi asigură formaţiei orădene prima poziţie la finalul campionatului. Asta indiferent de rezultatele pe care le va înregistra în ultimele patru etape rămase de disputat.

"Ne dorim ca la finalul acestui campionat să terminânm pe locul întâi şi după aceea să tragem linie, să vedem, să ne câştigăm dreptul de promovare în prima ligă şi să vedem apoi ce se va întâmpla cu soarta echipei", spune Sebastian Tudor.

Cei mai buni marcatori au fost Alexandru Pop şi Tudor Botea, cu câte zece reuşite. Oradea se pregăteşte acum de marele derbi, cu CSU Târgu Jiu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri