Sari la conținut

HANDBAL. CSM Oradea şi-a adjudecat turneul de la Sighişoara

După startul cu dreptul în compania gazdelor de la HCM, scor 41-35, Oradea s-a impus şi în faţa celeilalte colege de serie, SCM Craiova. În ultimul meci al turneului, orădenii au întâlnit din nou formaţia gazdă, cu care a remizat - 36-36.

„A fost un turneu util, având în vedere că am venit după acel cantonament montan. Trei meciuri de verificare foarte bune în care am încercat să rulez întreg lotul de jucători", a declarat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Câştigarea turneului de la Sighişoara a costat scump formaţia orădeană. Alex Păuna a suferit, în primul joc, o ruptură a tendonului lui Ahile, accidentare care-l va scoate din circuit cel puţin şase luni.

„Sperăm în recuperarea lui cât mai repede, dar undeva pe la şase luni de zile am înţeles de la doctor că va avea loc această recuperare, după intervenţia chirurgicală", explică Tudor.

Seria jocurilor de verificare va continua pentru formaţia orădeană. CSM va debuta în retur pe 8 februarie, în compania liderului HCM Făgăraş. Până atunci, va întâlni, joi, de la ora 16, în Arena Antonio Alexe, Academia de Handbal Minaur Baia Mare.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Pe aceeași temă