HANDBAL. CSM Oradea, tot mai aproape de Liga Națională

Data publicării:
sport handbal masculin

Promovarea este tot mai aproape pentru echipa de handbal masculin CSM Oradea. Formația antrenată de Sebastian Tudor a obţinut victoria în derbiul cu Universitatea Cluj, scor 28-25.

Coroborat cu un nou eșec a ocupantei locului secund în seria de vest a Diviziei A, CSU Tg. Jiu, rezultatul distanțează Oradea la 12 puncte în fruntea clasamentului.

"Toate echipele care vin să joace la Oradea - sau dacă noi avem meciuri în deplasare - se ambiționează de două ori pentru că avem acest șir de 14 victorii consecutive, ceea ce este un lucru mare, și țin să felicit echipa pentru a 14-a victorie consecutivă", a declarat Sebastian Tudor, antrenor CSM CSU Oradea.

Disputa de sâmbătă, din Arena "Antonio Alexe" i-a pus la grea încercare pe orădeni, mai ales că "studenţii" clujeni și-au vândut scump pielea.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Tudor Botea, cu nouă goluri marcate, în timp ce portarul Vasile Niculai a închis poarta în momente cheie.

"Tot timpul noi cu Universitatea Cluj am avut meci intens jucat, tot timpul au fost niște contre, atât verbal, cât și din punct de vedere al echipelor", susţine Sebastian Tudor.

Din cauza unei etape libere şi a întreruperii campionatului, CSM Oradea va reveni în campionat abia pe 15 aprilie, într-un meci cu CSU Poli Timişoara.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri