Sari la conținut

HANDBAL. Două victorii în meciurile amicale: CSM Oradea - U Cluj 35-34 şi 32-31 

Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea: „Suntem încă în reconstrucţie, nu suntem cu un lot definitivat la ora actuală. Avem jucători în probe, pe care i-am văzut în aceste două partide. Bineînţeles, sunt două jocuri de verificare, cu două victorii de moral."

Cele două colege de serie în Divizia A nu au fost deloc zgârcite în goluri şi au păstrat suspansul învingătoarei până la final. Oradea s-a impus în ambele jocuri la un gol diferenţă. Vineri seară a fost 35-34, iar sâmbătă, 32-31 pentru CSM. În ultima confruntare clujenii au ratat o aruncare de la 7 metri primită în chiar ultimă secundă de joc.

„Avem foarte, foarte mult de muncă, dar suntem la început. Mai vrem să transferăm încă doi jucători, pentru că suntem cu un lot subţire din punct de vedere numeric, şi în momentul în care vom definitiva lotul, atunci putem să tragem nişte concluzii după primele 3,4,5 jocuri de amicale pe care o să le disputăm în această perioadă", susţine Tudor.

CSM Oradea şi Universitatea Cluj vor fi adversare şi în acest sfârşit de săptămână. Oradea va întoarce vizita clujenilor pentru o nouă „dublă" de verificare, după care elevii lui Sebi Tudor vor participa între 21-23 august la un turneu amical ce va fi găzduit de Academia de Handbal Minaur din Baia Mare.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş