HANDBAL FEMININ. Care este jucătoarea supranumită "Cristina Neagu de Oradea"

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal maria tanc

Asemănată cu Cristina Neagu atât ca fizic, cât şi ca stil de joc, noua jucătoare a formaţiei CSU Oradea, Maria Ţanc, a reuşit să impresioneze încă de la primul său meci la senioare. În vârstă de 17 ani, jucătoarea formată la Bistriţa evoluează la Oradea cu numărul şapte, acelaşi cu cel purtat de cea mai bună handbalistă din lume.

Mă simt foarte bine, Cristina este idolul meu. Încerc foarte mult, dar bine... fiecare jucătoare are drumul ei", spune, cu modestie, Maria Ţanc, jucătoare CSU Oradea.

Trecerea din campionatul junioarelor la senioare şi-a lăsat amprenta asupra evoluţiei Mariei.

A fost un joc bun, zic eu. Sunt fete bune aici (la Oradea - n.n.), cu multă experienţă, de la care am ce învăţa şi sper să fie bine şi de aici încolo", îşi doreşte Maria.

Fără victorie în tricoul Clubului Sportiv Universitar după primele două etape, tânăra jucătoare este convinsă că în cel mai scurt timp vor veni şi succesele la echipă.

„Mi-am propus să mă adaptez cât de repede, pentru că sunt nou venită aici, şi să ajungem cât mai departe cu echipa. Sperăm să facem o treabă bună şi să ne omogenizăm repede."

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri