Sari la conținut
News Alert

HANDBAL FEMININ. Cinci jocuri fără înfrângere pentru CSU Oradea

Debutul slab de campionat, cu două înfrângeri în Divizia A de handbal feminin, a fost rapid uitat de CSU Oradea. Elevele pregătite de Doina Ardelean au schimbat turaţia în rundele care au urmat, iar rezultatul s-a văzut în cele cinci jocuri consecutive fără înfrângere.

Orădencele au reuşit să adune punct după punct, fapt care le-a urcat, la jumătatea turului, până în prima parte a clasamentului.

„Noi, până în momentul acesta, zic că ne-am îndeplinit obiectivul faţă de ceea ce ne-am propus la începutul campionatului, având în vedere faptul că am pornit în acest campionat cu lotul pe care îl avem şi am pornit târziu", spune Doina Ardelean, antrenoarea CSU Oradea.

Seria jocurilor dificile de abia acum începe pentru formaţia orădeană. În cele şase etape rămase de disputat din prima parte a campionatului, CSU va întâlni primele patru clasate: Reşiţa, Baia Mare, Vâlcea şi Timişoara.

„De acum înainte să rezistăm, să facem meciuri cât mai bune şi tot ce este de câştigat să câştigăm în continuare", a declarat Doina Ardelean.

După şapte etape disputate, CSU Oradea ocupă locul şase, cu un total de 11 puncte, cu patru mai puţine decât ocupanta locului trei în serie.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Pe aceeași temă