HANDBAL FEMININ. CSU Oradea a câştigat derbiul suferinţei cu CSU Timișoara

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal feminin

CSU Oradea a bifat duminică cea de-a cincea victorie în Divizia A de handbal feminin. Scăpate de programul infernal care le-a adus în faţă echipele de podium pentru primele trei etape din retur, handbalistele antrenate de Doina şi Cristian Ardelean s-au impus cu 29-24 în confruntarea cu CSU Timişoara.

După un început echilibrat, Oradea a trecut la conducerea jocului şi până la pauză s-au desprins la trei goluri, scor 12-9. Forma bună etalată în ultimele jocuri a făcut diferenţa în partea a doua când orădencele nu au mai lăsat nimic la voia întâmplării. S-au desprins pe tabelă la cinci goluri încă din minutul 35, diferenţă pe care au păstrat-o până la final.

Cipriana Petric, cu şapte goluri, şi Cornelia Vrabie, cu şase reuşite, au fost principalele guri de tun în victoria care îndepărtează Oradea de Timişoara la nouă puncte.

A fost o victorie de moral pentru CSU care se pregăteşte acum pentru meciul de Cupa României, în care pe 17 februarie, de la ora 11, va primi vizita puternicei formaţii din Liga Florilor, Dunărea Brăila.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri