HANDBAL FEMININ. CSU Oradea, înfrângere cu SCM Timișoara

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal feminin

CSU Oradea a ratat şansa de a furniza surpriza etapei în divizia A de handbal feminin. Bihorencele au pierdut cu 30-34 în faţa unei favorite la promovarea în Liga Națională, SCM Timișoara.

"Ne așteptam la acest lucru. Este o echipă valoroasă, din această cauză noi o respectăm, dar în același timp felicit și fetele noastre că au reușit să ducă un meci până la final, până în ultima secundă", a declarat Doina Ardelean, antrenoarea CSU Oradea.

Fără două dintre titularele de bază, Bițiș și Munteanu, dar și cu Cetățeanu accidentată în primele minute ale întâlnirii, CSU nu a reușit să țină pasul cu Timișoara. Oaspetele au avut un joc perfect în ofensivă și s-au distanțat la cinci goluri după prima repriză, 17-12.

Oradea a dat semne de revenire după pauză, dar nu a reuşit decât să reducă la patru goluri distanţa faţă de bănăţence.

"Fetele s-au uitat la clasament și cred că nu avut suficientă încredere de la începutul reprizei întâi. Dacă am fi abordat și repriza întâi cu mai multă încredere, de fapt repriza a doua a fost a noastră, atunci chiar ne putem gândi că ar putea fi fost și o victorie", consideră Doina Ardelean.

Georgeta Diniș Vârtic, cu zece goluri, a fost cea mai bună marcatoare a CSM, care în etapa viitoare va evolua la CSU Reșița.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri