HANDBAL FEMININ. Minaur câştigă la Oradea: 31-20 cu CSM CSU Oradea

Data publicării:
sport handbal fete minaur

Handbalistele de la CSM CSU Oradea au sperat, duminică, la un rezultat pozitiv în compania urmaşelor campioanelor de la HCM Baia Mare. Însă, cu Cetăţeanu şi Rudics în componenţă, maramureşencele au plecat cu toate punctele de la Oradea, unde au câştigat cu 30-21.

„Ele sunt de opt ani împreună am înţeles, joacă în campionatul naţional de mici. Dar eu sunt mulţumită că, totuşi, a fost un meci bun", spune Doina Ardelean, antrenoarea CSM CSU Oradea.

Orădencele au fost la un pas să câştige prima repriză după ce au condus la un moment dat la o diferenţă de trei goluri. Dornice să readucă Baia Mare în primul eşalon, tinererele jucătoare ale Minaurului şi-au revenit repede şi au mărit cadenţa în repriza a doua cadenţa.

„Am făcut tot ce am putut. Probabil acesta este nivelul în municipiul Oradea al handbalului. Oricum, handbalul nu se crează, sau o echipă de handbal de acest nivel, nu se crează nici într-un an, nici într-un doi. Dacă puţin intrăm în istoria celor de la Baia Mare, ei au de ani de zile, de zeci de ani, de la copii şi bine organizat, nu face un singur om", spune antrenoarea CSM CSU Oradea.

Cele mai bune marcatoare ale Oradei au fost Motogna şi Munteanu, ambele cu câte 6 goluri reuşite. Băimăreanca Zegrean, cu 9 goluri, a fost cea mai prolifică jucătoare a partidei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri