HANDBAL FEMININ. România-Norvegia, în preliminariile "europenelor" de handbal, miercuri, de la ora 18, la Digi24 Oradea

Data publicării:
sport handbal 21013

Fetele antrenate de Gheorghe Tadici vor avea însă o misiune dificilă miercuri, în primul joc de calificare, în care vor întâlni la Oradea campioana mondială şi olimpică, Norvegia.

„Este un test important pentru noua echipă, pentru că este o nouă echipă echipă a României, lucru care este decisiv şi în aprecierea lor în jocul de miercuri", spune Cristian Gaţu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

Şeful forului de specialitate de la Bucureşti nu vede în selecţionata Norvegiei o sperietoare a grupei. Consideră întâlnirea cu scandinavele o onoare pentru tricolore, pentru că aceastea îşi vor măsura forţele cu campioana mondială. „Şansele sunt, să zicem, egale, în sensul că noi vom face totul să câştigăm la Oradea şi acelaşi lucru se va întâmpla dincolo, în Norvegia".

Din grupa României, pe lângă Norvegia, mai face parte şi selecţionata Belarusului. Ocupantele primelor două locuri îşi vor asigura prezenţa la "europene". Confruntarea dintre România şi Norvegia va putea fi urmărită în direct la Digi24 Oradea, miercuri, de la ora 18.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Darius Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri