HANDBAL: Oradea a refuzat participarea la barajul pentru promovare

Data publicării:
sport - handbal
Joaca de-a retragerea din campionat a celor de la CSM Bucureşti a dus la această situaţie, astfel că forul de specialitate a amânat totul pentru prima decadă a lunii august. Printre echipele prinse la mijloc s-a numărat CSM Oradea. 
„Acest baraj are loc doar dacă nu se vor înscrie în Liga Naţională. Era vorba că CSM Bucureşti are ceva probleme financiare şi că nu se vor înscrie, dar pe ultima sută de metri s-au înscris", spune  Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.
Chiar dacă şansa de a reveni pe prima scenă a handbalului românesc ar fi fost uriaşă, formaţia orădeană a declinat participarea la baraj. 
„Mi s-a părut anormal acest lucru pentru că după o lună şi două săptămâni în care băieţii au fost în concediu, majoritate jucătorilor sunt plecaţi ba din ţară, ba le Litoral. Nu puteam să adun lotul de jucători, să mă antrenez patru zile şi să plec la acel baraj", explică Tudor. 
Varianta organizării barajului de promovare la masculin a apărut abia la finele sezonului. Mai multe echipe din prima ligă au dat semne că ar putea renunţa la competiţie, din motive financiare. Barajul fost programat iniţial pentru perioada 8-10 iulie, în Capitală, între formaţiile retrogradate din prima ligă şi echipele situate pe locul doi în cele două serii ale Diviziei A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri