HANDBAL. Posibile restructurări la CSM Oradea, după cele trei înfrângeri în patru etape

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal

Cele trei înfrângeri suferite în ultimele patru etape de campionat au tulburat apele în sânul echipei de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal. Coborâtă pe ultima treaptă a podimului, după multe sezoane în care a cochetat doar cu primele două poziţii în Divizia A, staff-ul tehnic ameninţă cu restructurarea lotului.

„Cu siguranţă vom lua măsuri. Întotdeauna vom lua măsuri când ceva nu merge. Cel mai probabil în iarnă o să mai aducem unul sau doi jucători ca să reuşim să aducem plus la echipă, dacă nu vom reuşi în momentul de faţă", a declarat George Tăutu, antrenorul CSM Oradea.

Handbaliştii orădeni au însă şansa de a îndrepta lucrurile până la pauza de iarnă. George Tăutu le acordă circumstanţe atenuante elevilor săi pentru lipsa de experienţă, mai ales după accidentările suferite de veteranii Devid Munea şi Cosmin Liberţ.

„Ei se resimt după aceste înfrângeri, îşi doresc foarte mult să câştigăm cele două etape care au mai rămas din returul turului şi cred că ne vom ridica încet, încet", este convins Tăutu.

CSM Oradea are şansa de a reveni pe primele două locuri ale seriei cu două victorii în etapele rămase de disputat în prima jumătate a sezonului.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri