HANDBAL. Pregătiri încheiate cu o victorie pentru CSM Oradea

Data publicării:
handbal CSM Oradea Sebi Tudor

CSM Oradea a terminat cu o victorie seria de jocuri amicale susţinute în această perioadă precompetiţională. Echipa pregătită de Sebastian Tudor a învins-o în această dimineaţă pe Universitatea Cluj, una dintre formaţiile cu pretenţii la promovarea în Liga Naţională.

Orădenii au dominat partida, încheiată cu scorul de 31-26.

"Ultimele zece minute am avut în teren trei jucători de la colegul meu George Tăutu, clubul Alfa, jucători născuți 2000 - 2001, aici sunt jucători născuți 16-17 ani cu media de vârstă. Am încercat să rulez tot lotul de jucători și ceea ce m-a interesat a fost faptul să nu ne accidentăm", a declarat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Divizia A de handbal masculin va debuta la finele săptămânii viitoare. Se anunţă un campionat disputat, în condiţiile în care nu mai puţin de cinci echipe vor lupta pentru primele două locuri. Alături de CSM Oradea, formaţiile din Sibiu, Tîrgu Jiu, Reşiţa şi Cluj-Napoca au valoarea necesară pentru a încerca promovarea în Liga Naţională.

"Eu zic că anul ăsta seria va fi mult mai grea ca și anul trecut. Noi suntem mai puțini din punct de vedere numeric, dar suntem mult mai buni, mă refer la primii șapte-opt jucători care îi am în teren față de anul trecut", susţine Sebastian Tudor.

Orădenii încheie seria de jocuri de pregătire cu un bilanţ de cinci victorii şi patru înfrângeri, în condiţiile în care au întâlnit echipe de primă ligă din Ungaria şi România.

Reporter: Adrian Ciucuriță
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri