HANDBAL. Recital de goluri oferit de CSM Oradea: 43-24 cu Poli Timişoara II

Data publicării:
sport handbal Poli 250215

Elevii antrenaţi de Sebastian Tudor au luat în serios jocul încă din primele minute, astfel că la pauza mare Oradea a intrat la cabine cu un avans de nouă goluri, 23-14.

„Am încercat să avem o disciplină tehnico-tactică, să ne repetăm combinaţiile pentru ceea ce urmează. A fost o goană după goluri; CSM Oradea este o echipă care aleargă bine, este o echipă care duce faza a doua, poate cel mai bine din acest campionat", consideră Sebastian Tudor.

Pentru formaţia orădeană a fost ultimul test oficial înaintea primului derbi din cea de-a doua parte a campionatului. La şase puncte de liderul seriei, HC Reşiţa, CSM se pregăteşte de confruntarea cu Satu Mare, ocupanta locului trei.

„Mergem cu moralul ridicat după aceste două victorii. Şi ei vin după două victorii în campionat, au bătut Universitatea Cluj deci sunt pe val. De aceea va fi un meci de care pe care. Noi trebuie să câştigăm pentru a ne consolida poziţia secundă", spune antrenorul CSM Oradea.

Lupta dintre cele două echipe se anunţă extrem de atractivă, după ce federaţia a hotărât ca la barajul de promovarea în Liga Naţională să participe şi ocupantele locurilor 3 din cele două serii ale Diviziei A.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Jozsef Feher

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri