Sari la conținut
News Alert

HANDBAL. S-au reunit campionii. HCM Minaur Baia Mare a efectuat dimineaţă primul antrenament

De la şedinţa tehnică nu au lipsit cei opt noi jucători care au semnat cu moroşenii în această vară.

„O echipă schimbată, sperăm noi, în bine, deşi am câştigat campionatul anul trecut şi campionatul. Se poate şi mai bine, sperăm ca şi în cupele europene să mergem în formula nouă", a declarat Marius Sadoveac, de la HCM Minaur Baia Mare.

Reuniţi cu gândul de-a recidiva pe plan intern, unde au reuşit eventul, băimărenii recunosc că marele pariu al noului sezon îl reprezintă jocurile din Liga Campionilor.

„Chiar dacă am venit Franţa, nu a fost un pas înapoi pentru mine, pentru că o să jucăm în Champions League, ceea ce este important pentru fiecare jucător în parte. Mi-a plăcut grupul, mi-a plăcut antrenorul, publicul, bineînţeles, este un public senzaţional şi nu m-am gândit de două ori", şi-a motivat alegerea Cristian Ghiţă, jucător al echipei HCM Minaur Baia Mare.

Jucătorii Minaurului se vor pregăti pe plan local până pe 3 august, timp în care vor susţine şi două jocuri de verificare în compania celor de la Potaissa Turda, programate pe 30 şi 31 iulie. După aceste două meciuri echipa va pleca spre Germania, unde va juca partide-test cu HC Leipzig si Motor Zaporojie. Tot în Germania, HCM va participa la Sparkassen-Cup, alături de echipe precum Veszprem, THW Kiel sau RK Zagreb.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Operator: Kristian Kosa
Editor web: Adrian Laboş