Sari la conținut

HANDBAL. Sebastian Tudor le cere handbaliştilor orădeni să rămână concentraţi

CSM Oradea domină liga a doua de handbal masculin şi este aproape de o promovare matematică. Astfel, principala grijă a antrenorului Sebastian Tudor este să-i ţină pe jucători cu picioarele pe pământ.

Etapa trecută, orădenii au fost aproape de o înfrângere surpriză la Sighişoara, acolo unde gazdele au condus la pauză. Handbaliştii de la CSM s-au trezit însă la timp şi s-au impus în cele din urmă la o diferenţă confortabilă. A fost însă un semnal de alarmă pentru tehnicianul orădean.

"La echipă a intervenit o relaxare având în vedere că ne-am distanţat la nouă puncte de contracandidata CSU Constantin Brâncuşi Tîrgu Jiu; şi eu cu colegul meu încercăm să menţinem echipa în forma sportivă pentru a sta concentraţi pentru următoarele meciuri", a spus Sebastian Tudor, antrenorul echipei de handbal a CSM Oradea.

Orădenii mai au de disputat şapte etape, cele mai multe împotriva unor adversari accesibili. Chiar şi aşa, Sebastian Tudor le transmite jucătorilor să nu se vadă câştigători dinainte.

"Toate echipele vin pregătite şi vin cu o determinare dublă faţă de alte meciuri de campionat disputate de ei şi pentru asta pentru noi este foarte, foarte greu."

În etapa următoare, ultima înainte de vacanţa de Paşte, CSM Oradea întâlneşte sâmbătă pe U Cluj, ocupanta locului al treilea în clasamentul Diviziei A de handbal masculin.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Norbert Hegedus