HANDBAL. Ținta jucătorilor de la CSM Oradea: primele două locuri în clasament

Data publicării:
sport handbal tinta 150814

Lipsa omogenităţii le-a dat bătăi de cap celor de la CSM în primele amicale ale sezonului. HC Reşita, ultima adversară întâlnită în teste, a arătat ca o echipă ce va avea un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte promovarea în Liga Naţională.

„Va fi mult mai greu ca şi anul trecut pentru că ne-am întinerit echipa. În momentul în care vin doi, trei jucători la o echipă este foarte greu, dar când vin nouă jucători este foarte, foarte greu", consideră Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Tehnicianul orădean speră ca în următoarele jocuri amicale să găsească soluţia pentru problemele din lot, iar startul noului sezon să găsească echipa în formă maximă.

„Este vorba de omogenizare, este vorba de o perioadă de timp, două, trei luni, şi sperăm din tot sufletul să mergem în amicale din ce în ce mai bine", își dorește Tudor. 

Noua ediţie de campionat va debuta pe 13 septembrie. Până atunci însă, formaţia orădeană va mai susţine câteva jocuri test, cele mai importante cu Potaissa Turda, pe 22 şi 23 august.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri