Handbaliştii au pierdut, din nou, la Baia Mare

Data publicării:
sport 20handbal-36591

Înfrângere usturătoare pentru handbaliştii CSM-ului! Orădenii au pierdut cu 23 la 30 partida disputată în deplasare, la Extrem Baia Mare. A fost o victorie plătită însă scump de antrenorul-jucător al gazdelor, Petre Pop, care în urma unei accidentări a fost transportat la spital unde s-a ales cu trei copci.

"Un contact de joc, un fault normal, se intâmplă! La handbal, e un sport dur…asta e viaţa! Nu e prima accidentare pe care o am…Câte copci? Trei", a declarat Petre Pop, antrenorul-jucător al Extremului.

Moroşenii au condus pe toată durata partidei. Cea mai mare diferenţă s-a consemnat cu nouă minute înainte de final, când băimărenii au avut 12 goluri avans. Orădenii au revenit pe tabelă, insuficient însă pentru a pune în pericol avantajul celor de la Extrem.

"Ăsta e ritmul lor de joc. Asta e valoarea lor! Pot şi mai mult! Deci nu că s-au întrecut azi pe ei! Deci efectiv asta e valoarea lor şi pot mult mai mult pentru că sunt mulţi băieţi tineri care au viitorul în faţă", a mai spus Pop.

Cu toate că au redus din diferenţă, orădenii nu au mai salvat nimic, astfel că partida s-a încheiat cu scorul de 30-23 în favoarea gazdelor de la Extrem.

"Această înfrângere nu înseamnă absolut nimic. Noi am avut ca obiectiv,încă de la început, locul 1-3. Vom juca la obiectiv mai departe. Avem şanse la acest obiectiv având în vedere că, pe retur, avem toate trei contracandidatele la noi acasă: Extrem, Piteşti şi Minaur Baia Mare", a precizat Sebastian Tudor.

În urma acestui rezultat, Extremul este noul lider, cu 16 puncte, în timp Oradea rămâne pe locul patru, cu 10 puncte adunate în opt meciuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri