Handbaliştii orădeni speră să recupereze în retur din terenul pierdut

Data publicării:
sport handbal

Pentru a-şi îndeplini însă visul, formaţia orădeană are de recuperat în partea a doua a campionatului o diferenţă de şase puncte faţă de locul întâi, cea care asigură promovarea directă în acest an.

„Urmează returul, va fi mai greu, pentru că Reşiţa practic, pe care noi o urmărim de când a început campionatul, nu prea mai are unde să se încurce, numai la noi acasă pe retur", susţine Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Chiar dacă gândul le zboară la prima poziţie din clasamentul Diviziei A, ocupată în prezent de HC Reşiţa, handbaliştii orădeni iau în calcul, tot mai serios, participarea la barajul pentru promovare.

„Putem să încheiem returul fără nicio înfrângere, cum ne-am şi propus acest lucru, şi mai departe o să vedem ce o să fie. An de an am fost pe locul 1, pe locul 2, putem să revenim în ierarhia handbalului românesc, să promovăm în prima ligă. Totul depinde de ce o să se întâmple de acum încolo", crede Tudor.

CSM Oradea nu a renunţat la calculele care ar putea detrona actualul lider al seriei de vest din Divizia A. Victorii pe linie pentru elevii antrenaţi de Sebastian Tudor şi două înfrângeri pentru Reşiţa, din care una în meci direct cu Oradea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Darius Pop
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri