Hotelierii din stațiunile balneare din Bihor oferă Crăciun în apă termală

Data publicării:
Baile Felix 081113

Aquapark cu apă termală, tobogane, bazine de relaxare, căderi de apă, paturi de masaj subacval, jacuzzi, saună - asta pun la bătaie hotelierii din staţiunile balneare în lupta cu zăpada din staţiunile montane. Pachetele de Crăciun vin şi cu servicii all inclusive, pentru ca turiştii să fie siguri că vor avea mesele pline.

"Este un sistem foarte comod şi pentru noi şi pentru client, totul se derulează mai repede, mai firesc", explică Dumitru Fekete, directorul unui hotel de patru stele din Băile Felix.

La un hotel de patru stele, tariful pentru trei nopti se ridică la câteva sute de lei de persoană. "Acestea încep de la minimum trei nopţi de cazare. Preţurile încep de la 800 de lei, în funcţie de numărul de nopţi pe care îl petrec aici: trei, patru, cinci, şase nopţi sau şapte, după cum spuneam între 800 şi 1300 de lei pe persoană. Sunt incluse cazarea, mesele toate bufet suedez şi bineînţeles, cina festivă de Crăciun", susține Adrian Brie, şef de recepţie. 

Au însă şi alte opţiuni, cum ar fi jacuzzi-uri uriaşe şi saune finlandeze.

Hotelurile de trei stele vin cu nopţi de cazare bonus, cu salină, proceduri spa tentante şi cu nelipsitul Moş Crăciun. "Este vorba de un pachet pentru trei nopţi de cazare, promovat în intervalul 23-26 decembrie. La această ofertă a patra noapte este oferită ca bonus din partea complexului. Costul pachetului este de 175 de euro, locul în cameră dublă", spune Viviana Truţă, directorul unui hotel de trei stele din Băile 1 Mai.

Masa tradiţională de Crăciun este inclusă în toate ofertele şi vine cu bucate româneşti, specifice sărbătorii creştine.

reporter: Andrea Crişan
operator: Monica Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri