Hoteluri pline de Paşte în Băile Felix

Data publicării:
Paste Felix

Fără îndoială, apa termală este atuul principal al Băilor Felix. Turiştii au la dispoziţie piscine cu tobogane, căderi de apă şi saloane SPA unde pot să se relaxeze.

"Ne place foarte mult, ne bucurăm că după atâta timp avem un complex de cinci stele, venim destul de des la Felix. Am făcut o rezervare şi înainte de Paşte încă o săptămână", spune un turist.

Rezervările pentru Paşte s-au făcut cu mult timp înainte, aşa că locuri nu mai sunt. Un sejur de 3 nopţi la un hotel de două stele costă 280 de lei pe persoană şi ajunge la 850 de lei la o unitate de cinci stele.

"Am pregătit pachete de trei nopţi cu prânz tradiţional de Paşte, vânătoare de ouă încondeiate pentru cei mici, petreci cu DJ şi animatori şi multă distracţie. Începând din luna februarie nu mai avem locuri disponibile", susţine Diana Antonescu, responsabil marketing.

Turiştii au parte şi de masaj, saună sau jacuzzi.

"Avem masaj cu pietre vulcanice care sunt foarte indicate pentru relaxare totală; cu beţe de bambus - care este un fel anticelulitic, dar este recomandat şi domnilor care au masă musculară mai mare şi avem masajul clasic. Avem, de exemplu, trei tipuri de saune, saună uscată, saună umedă şi saună cu infraroşu", spune Brînduşa Ungur, maseur.

La rândul lor, bucătarii vor pregăti meniuri tradiţionale, din care nu va lipsi carnea de miel.

"Prânzul pascal va fi servit sub formă de bufet suedez, ceea ce constă în preparate de miel, pe bază de carne de miel, ciorbă de miel, drob de miel, vor fi şi altfel de preparate pui, porc, vită. O să avem şi un program artistic care va fi o surpriză pentru turiştii noştri", susţine Daniel Păşcuţ, directorul unui restaurant

Anul trecut, 7.000 de turişti şi-au petrecut Paştele în staţiunea bihoreană.

Reporter: Anca Deac
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri