I-au ars la buzunar

Data publicării:
sport 20fcbihor 20amenzi-33421

Criticaţi pentru startul slab de campionat, roş-albaştrii au fost arşi la buzunar. Adunarea Generală a Acţionarilor a decis să penalizeze echipa pentru prestaţia din actualul sezon. Cu pretenţii la promovare, jucătorii orădeni au dat cu bâta în baltă iar acest lucru îi costă un sfert din salariu până când echipa ajunge pe unul din cele două locuri promovabile. De hotărîrea acţionarilor nu au scăpat nici antrenorii.

„În urma evoluţiilor din acest început de campionat s-a luat decizia ca atât salariile jucătorilor cât şi a staffului să fie diminuate cu 25% până când echipa va fi pe unul dintre primele două locuri în campionat", a declarat preşedintele orădenilor, Şerban Morcan.

Conducera clubului atenţionează că sancţiunile nu se vor opri aici. Sefii din Iosif Vulcan spun că pe periaoda sezonului rece vor analiza prestaţia jucătorilor, iar cei care nu au dat randamentul asteptat se vor despărţi de FC Bihor.

"Urmează ca în iarnă să tragem din nou linie şi să vedem care vor fi jucătorii cu care vom continua în retur. Se ia în considerare o remaniere mai de substanţă a lotului de jucători", a mai afirmat Morcan.

Până acum, faţă de echipa care în urmă cu două sezoane reuşea promovarea în prima ligă, FC Bihor a decis să renunţe la Deaconescu, Danci, Sfârlea, Hanca, Diarra, Voiculeţ şi Sinik.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri