Îmbrăcăminte contrafăcută vândută pe internet. Hainele erau depozitate într-un imobil, lângă Oradea

Data actualizării: Data publicării:
FOTO 3 PERCHEZITII SICE

Peste 100 de obiecte de îmbrăcăminte contrafăcute au fost confiscate de polițiștii bihoreni în urma percheziției făcute, miercuri, într-un caz de evaziune fiscală. Descinderea a fost făcută într-un imobil din localitatea bihoreană Sânmartin, unde locuiau fără forme legale doi orădeni.

FOTO 1 PERCHEZITII SICE
FOTO 1 PERCHEZITII SICE

foto: Poliția Bihor

Acolo, un bărbat de 24 de ani și o femeie de 25 de ani sunt bănuiți că vindeau obiecte de îmbrăcăminte care purtau însemnele unor mărci cunoscute, dar despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

În timpul percheziției, polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice au găsit 104 astfel de produse, în valoare de 21 de mii de lei.

"În urma cercetărilor efectuate în cauză polițiștii îi bănuiesc pe cei doi orădeni că, în perioada 2018 – februarie 2019, ar fi comercializat astfel de articole de îmbrăcăminte prin intermediul unui site de profil de pe internet și că nu ar fi înregistrat și nu ar fi declarat veniturile astfel obținute, sustrăgându-se în acest mod de la îndeplinirea obligațiilor fiscale către bugetul de stat", a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Bunurile au fost confiscate pentru stabilirea prejudiciului adus bugetului de stat.

Polițiștii Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru documentarea întregii activități a celor doi orădeni.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri