Sari la conținut

Impact devastator. Un camion a intrat într-o dubiţă, pe care a aruncat-o în şanţ

Dubiţa s-a defectat în mers, şoferul a tras pe dreapta şi a aprins avariile. Nu a trecut mai mult de un minut şi un tir care venea în viteză din spate a spulberat autoutilitara, pe care a târât-o în şanţul de la marginea drumului.

Accidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 2:00, iar şoferul camionului pune totul pe seama unui moment de neatenţie. Ambii conducători autori au scăpat cu răni uşoare şi nu au avut nevoie de internare. Maşinile au fost scoase din şanţ cu ajutorul unui utilaj special, iar circulaţia în zonă s-a desfăşurat pe un singur sens de mers.

Ion Gogoşanu, şoferul dubiţei: "Am plecat spre Timişoara; mi s-a defectat maşina şi m-am pus pe avarii. Nu am apucat să stau un minut şi a venit din spate şi m-a luat din plin. Apoi m-am trezit în cabină, când trăgeau oamenii maşina să mă scoată afară. Sunt ca şi cum m-am născut a doua oară la cum arată maşina."

Comisar-şef Dorin Sava, şeful Poliţiei Rutiere Bihor: "Conducătorul unui autotren rula în spatele unei autoutilitare şi, din câte declară acesta, din cauza neatenţiei în conducere, spune că s-a uitat câteva momente în oglinzi ca să vadă în spate şi când a schimbat privirea spre faţă a văzut că deja că autovehiculul era oprit. A tamponat-o din spate. Practic, este o nepăstrare a distanţei în mers faţă de autovehiculul din faţă."

Reporter: Romana Fărcaş
Operator: Constantin Gheorghiţă