Inaugurare de cinci stele. Băile Felix găzduiesc cel mai luxos complex balnear din România 

Data publicării:
fantana interioara

Impozanta clădire a atras privirile turiștilor încă din primii ani de construcție. Acum, ei au avut ocazia să vadă, în sfârșit, rezultatul final.

"Foarte frumos. E cel mai frumos hotel din țară! Cel mai frumos! Chiar nici nu am mai văzut. Nici la bulgari când am fost nu am văzut un hotel mai frumos ca ăsta."

"Mi se pare frumos, dar cred că o să fie scump."

Hotelul are opt etaje și o capacitate de 180 de camere - de la single, până la apartamente speciale sau VIP și camere pentru persoane cu dizabilități. Lotus Therm Spa&Luxury Resort include un aquapark cu 14 piscine interioare și exterioare, peșteri, cascade, un centru Gold Spa cu trei tipuri de saună și cameră de gheață. Tehnologie de ultimă generație în recuperare este oferită în cadrul centrului de tratament balnear și SPA.



Mihai Fercală, președintele SIF Transilvania: "Este ceea ce este mai bun la ora actuală în Europa. Nu am făcut niciun rabat aici. Standardele de confort sunt deosebite. Eu, personal, nu cunosc o bază de tratament mai mare în România decât cea care există aici."

Investiția se ridică la 29.3 milioane de euro și a fost realizată prin intermediul a cinci acționari: Turism Felix SA și patru societăți de investiții financiare din țară.

Tudor Ciurezu, președintele Consiliului de Administraţie al SIF Oltenia: "Îndrăznesc să spun că va constitui pentru mulți și pentru mult timp de acum înainte un reper în ceea ce privește industria balneară, în ceea ce privește acest tip de activitate care va fi greu de atins și de doborât."



Florin Serac, directorul general al Turism Lotus Felix SA: "Mizăm pe faptul că încă de săptămâna viitoare gradul de ocupare a acestui complex și al hotelului va depăși 35%-40%. Am făcut o analiză și vă spun că în acest an și anul viitor el va face eforturi ca să devină rentabil. Rentabil va fi numai atunci când gradul de ocupare va depăși 60%."

La noul complex din Băile Felix un pachet de odihnă de minim cinci zile, în care este inclusă cazarea într-o cameră single, este de 293 de lei/zi. O noapte în apartamentul VIP ajunge la 1170 de lei. 

Reporter: Diana Grad
Operator: Gabor Szilagyi 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri