Incendiu la un restaurant din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
incendiu tratoria Oradea

Un incendiu a izbucnit miercuri seara la un restaurant situat pe strada Mihail Kogălniceanu, din Oradea. Focul a cuprins partea din spate a imobilului. Pompierii fac cercetări pentru a afla cauzele incendiului.

incendiu tratoria Oradea(fotografie postată de Maria Adelina în grupul Oradea, oraşul meu)

Potrivit pompierilor, focul a fost observat în jurul orei 20:45. Cum restaurantul se află la doar două minute distanţă de sediul ISU „Crişana”, pompierii au ajuns de urgenţă cu două autospeciale.

În total, 8 pompieri au intervenit pentru stingerea focului. Au reuşit să-l pună repede sub control, înainte ca acesta să se propage la imobilele din jur. În momentul în care s-a produs incidentul în restaurant nu existau clienți, astfel că nimeni nu a fost rănit şi nu a fost nevoie de intervenţia echipajului SMURD, sosit şi el în zonă.

Pompierii au evacuat însă clienţii localului învecinat, existând riscul unei explozii din cauza unor butelii aflate în restaurantul unde a izbucnit incendiul.

Flăcările au afectat 25 de metri pătrați de tavan, mobilierul barului, casa de marcat şi tabloul electric. Din primele cercetări, principala cauză care a dus la producerea incendiului ar fi fost un cablu electric neizolat.

Reporter: Claudiu Mihuţ
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri