Incendiu violent la un atelier de tâmplărie din Satu Mare

Data actualizării: Data publicării:
WhatsApp Image 2019-02-05 at 12.12.51

Un violent incendiu a afectat în această dimineață un atelier de tâmplărie din localitatea sătmăreană Balta Blondă. Focul a cuprins acoperișul construcției, pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați.

ACTUALIZARE: "În incendiul izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric nu a fost surprins nici un angajat. De asemenea, nici un pompier nu a fost rănit, cu toate că, la un moment dat a avut loc o explozie cauzată de pulberile de lemn care au format un amestec exploziv", au informat pompierii sătmăreni.

În urma incendiului au ars structura din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați, materiale din interiorul halei, semifabricate din lemn și utilaje de prelucrare a lemnului.


ACTUALIZARE: ora 15:00 - La aproape trei ore de la anunțarea evenimentului, salvatorii au cerut intervenția încă unei autospeciale și au continuat să lucreze la decopertarea acoperișului. Pompierii folosesc inclusiv flexul pentru a tăia bucățile de tabla cu care este acoperit atelierul.

"Pompierii au procedat la decopertarea acoperișului pentru identificarea tuturor focarelor de incendiu, au reușit protejarea încăperilor unde erau depozitate recipiente cu lacuri și vopsele, a depozitului de materiale, a nivelului inferior al halei și a halei alipite", a transmis maiorul Adrian Pop, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare.

Urmează ca după finalizarea intervenției să se facă o evaluare a pagubelor.


După alerta dată la ora 11:32, 17 pompieri cu trei autospeciale au plecat spre locul intervenției. Sunt însoțiți de o autospecială SMURD și de o ambulanță.

Salvatorii au reușit în scurt timp să localizeze incendiul și după aproximativ o oră lucrau pentru lichidarea focarului.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri