Ingrid Huszar, o orădeancă la Olimpiada de Tineret

Data publicării:
sport Huszar Olimpiada

Sportiva clubului Crişul Oradea, Ingrid Huszar, s-a numărat printre cei 34 de sportivi care au reprezentat România la ediţia 2018 a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires. Este prima participare a unui sportiv al clubului la o competiție olimpică în ultimii 10 ani.

„Sigur că bucuria noastră este mare şi mândria pe măsură. Mai mult, ea fiind mezina lotului eu zic că sunt toate sparenţele ca această fată să crească în continuare", a declarat Ionel Bungău, directorul CS Crişul.

Rezultatele sportivei orădene nu au fost pe măsura aşteptărilor, în condiţiile în care a avut adversare chiar și cu trei ani mai mari decât ea. Totuși, șefii de la Crișul sunt optimiști.

„Sperăm ca la Ingrid să fie doar începutul de drum şi la caracterul pe care îl are şi la ambiţia ei sunt convins că vom mai auzi de ea în loturile naţionale ale României", spune Ionel Bungău.

Pentru Ingrid Huzsar, 2018 a fost un an cu mai multe realizări. Pe lângã prezența la mica olimpiadã din Argentina, orădeanca și-a trecut în palmares multiple titluri naționale, dar și un podium la Gimnaziada din Maroc.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri