ÎNOT. Ingrid Huszar, 12 medalii la campionatele naţionale

Data actualizării: Data publicării:
sport huszar

Palmaresul sportivei clubului Crişul Oradea, Ingrid Huszar, s-a îmbogăţit cu 12 medalii naţionale. Înotătoarea pregătită de Cristina Madău şi Georgeta Schier a strălucit şi la actuala ediţie a Campionatelor Naţionale de la Bacău, competiţie rezervată categoriilor juniori, tineret şi seniori.

Deşi o perioadă a avut probleme de sănătatea, orădeanca a obţinut nu mai puţin de opt titluri naţionale, trei locuri secunde şi o medalie de bronz. Acestora li s-a adăugat stabilirea unui nou record naţional, în proba de 50 metri bras.

"Este un talent, numai că şi aici, condiţiile lor de pregătire… Ne batem cu nişte cluburi care au doar bazin de înot nu şi de polo şi altceva", spune Ionel Bungău, director CS Crişul.

Rezultatele sportivei orădene au contribuit la selecţia pentru Jocurile Olimpice pentru Tineret din Argentina.

"Sportiva Huszar Ingrid şi doamna Madău Cristina au fost incluse în lista de acreditare pentru Jocurile Olimpice pentru tineret", a precizat Bungău.

Crişul Oradea a mai avut trei sportive prezente la naţionalele de la Bacău. Ioana Buzlea, Kiss Boglárka şi Alföldi Boglárka au prins finalele, dar nu şi podiumul probelor la care au participat.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri