ÎNOT. Orădenii au dominat Cupa Nymphaea

Data actualizării: Data publicării:
NYMPHAEA_2

Înotătorii orădenii au câștigat majoritatea probelor la cea de-a doua ediţie a Cupei Nymphea, desfăşurată sâmbătă şi duminică în bazinul olimpic „Ioan Alexandrescu". Anastasia Bako, Ştefan Duca, Iris Samuilă, Dominik Takacs și Ingrid Huszar, au cules aproape toţi laurii, fie că a fost vorba de stilul fluture, bras, liber sau mixt.

„De foarte mult timp nu am concurat acasă, dar mie îmi place, mai ales că sunt aici toţi prietenii, familia", a spus Ingrid Huszar, campioană naţională de înot.

Competiţia a reunit la start peste 200 de sportivi din România, Ungaria şi Republica Moldova. Pentru aceștia a fost ocazia perfectă de a-şi testa forma înaintea participării la "naţionalele" de la Bacău.

„Sunt mult mai mulţi sportivi decât anul trecut, ceea ce ne face să fim cu speranţe (...) şi să ne uităm în faţă foarte optimişti pentru că, având în având în vedere că în momentul de faţă se desfăşoară şi la Arad un concurs de înot, şi la Cluj-Napoca, se pare că mulţi au ales Oradea", a declarat Istvan Huszar, organizatorul competiţiei.

Sportivii clubului Crişul sunt pregătiţi de Cristian Madău, Georgeta Schier şi Remus Oros.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri