Investiţie de 5 milioane de euro în Parcul Industrial II din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
investitie parcul industrial

Cinci milioane de euro este investiţia pe care o va face o companie în al doilea parc industrial al Oradei, situat pe Strada Ogorului.

foto: ADLO

În urma negocierilor cu Agenția de Dezvoltare Locală, firma a solicitat o suprafaţă de peste 17.500 metri pătrați, pe care va construi o hală de producție și depozitare de aproximativ 4.000 de metri pătrați. Acesteia i se va adăuga și o clădire de birouri.

Ambele imobile vor fi închiriate altor companii printre care se numără unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de logistică, transport și depozitare din lume.

Durata contractului este de 25 de ani, iar termenul de finalizare a investiției este de 24 de luni.

Tot în luna mai Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a semnat un nou contract cu o altă companie, care va realiza în Parcul industrial II o investiție în valoare de 600.000 euro și va crea 45 de noi locuri de muncă.

"Cu aceste două noi investiții din acest an Parcul Industrial II din Oradea numără 23 de rezidenți care și-au asumat investiții în valoare de 29,3 milioane de euro și crearea a aproximativ 1.000 de locuri de muncă. Suprafața totală a parcului este de 83 de hectare, iar gradul de ocupare este de 23%", se arată într-un comunicat al ADLO.

Redactor: Claudiu Mihuţ
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri