Sari la conținut

Ionuţ Lupescu, la Oradea: "Se încearcă discreditarea mea!"

Ionuț Lupescu a comentat, marţi, la Oradea, decizia lui Răzvan Burleanu de a discuta în Comitetul Executiv de joi al FRF despre contractele pe care familia fostului internațional le-ar fi avut în trecut cu federația.

"Încearcă de fapt să discrediteze, să denigreze și în special să acopere cu diferite tertipuri lipsa rezultatelor care în ultimii patru ani nu au fost la federație", a declarat Ionuț Lupescu, candidat la președinția FRF.

Fostul internaţional a declarat că se aștepta la astfel de reacții: "Eu cred că toate acestea atacuri sunt pentru că nu sunt siguri pe ei, pentru că și-au dat seama că pierd în teritoriu tot sprijinul. Oamenii au și ei probabil informații și realizează că oamenii au altă abordare despre fotbal."

Pe de altă parte, Lupescu a mai spus că și-ar fi dorit un dialog direct cu actuala conducere a Federației.

"De când m-am întors în țară aș fi vrut să vorbim o dată de fotbal cu ei. Eu nu am auzit nimic. Poate dumneavoastră ați auzit. O idee măcar... și de aceea eu îmi văd de drumul meu. Contează mai puțin ceea ce fac ei."

Pe 18 aprilie, fotbalul românesc își va alege noul șef din cei șase candidați înscriși: Razvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș, Sorin Răducanu, Victoraș Iacob și Adrian Teodorescu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța