Sari la conținut
News Alert

Jacuzzi la 30 de metri înălțime

Jacuzziul a fost amenajat pe terasa unui hotel din Oradea. Turiştii sunt invitaţi să savureze un pahar cu vin direct în baia cu spume şi să admire panorama centrului istoric al oraşului.

"În condițiile în care în Oradea concurența este destul de mare pe servicii de hospitality am decis acum un an să facem un spa", susţine Romeo Ionescu, managerul unui hotel.

Pe lângă jacuzzi, doritorii au la dispoziţie camere de tratament și masaje, saună şi o cameră de relaxare cu sare de Himalaya și sare de Praid. 30 de terapii bazate pe produse din struguri, must sau vin sunt oferite celor care vor să se destindă.

"Sunt produse cu efect antioxidant, viniferinele, partea acea colorată din strugure, au un efect benefic asupra sănătății prin stimularea metabolismului", explică Claudiu Sferle, manager spa.

Un tratament durează între 90 de minute și două ore și jumătate și începe cu servirea unui jeleu făcut din diferite sortimente de vin.

"Clienta noastră a optat pentru un masaj semnătură, voyage divinum, care constă într-o exfoliere corporală, mască, împachetare cu mască, jeleu de struguri și apoi avem masajul de relaxare pe întregul corp cu ulei de lavandă și miere", spune Andrada Melinte, terapeut.

Preţurile diferă în funcţie de tratamentele alese. O baie cu nectar de struguri costă 69 de lei, iar o terapie pentru mâini și picioare, cu masaj calmant, balsam corporal ajunge la 150 de lei.

Reporter: Simona Rusu
Operator: Tiberiu Catrișcău
Editor web: Adrian Laboş